#2 Στα μαχαίρια οι Queens of the stone age με τους Tool για την απόκτηση γνωστού Έλληνα παραγωγού/promoter

//#2 Στα μαχαίρια οι Queens of the stone age με τους Tool για την απόκτηση γνωστού Έλληνα παραγωγού/promoter

#2 Στα μαχαίρια οι Queens of the stone age με τους Tool για την απόκτηση γνωστού Έλληνα παραγωγού/promoter

      Πολύ σοβαρές πηγές που επικοινώνησαν με τα κεντρικά γραφεία του Δικανικού, κάνουν λόγο για πολύ γνωστό παραγωγό/promoter/frontman/booker, που κατέληξε σε συμφωνία 5+1 χρόνια με τους Queens of the stone age. Δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος απο τον Δημήτρη Κότση, κατά κόσμο Jim Kotsis, της εγχώριας δισκογραφικής Trailblazer Records.

     Ύστερα απο πολύωρες διαπραγματεύσεις με το -πλέον πρώην- managing agency του Josh Homme και της παρέας του, ο Κότσης κατάφερε να υπογράψει τη μπάντα στο roaster της Trailblazers μέχρι το 2021. Οι Queens of the stone age εμφανώς ενθουσιασμένοι με τις πόρτες που θα ανοίξουν στo άμεσο μέλλον τους, αποφάσισαν να μετονομάσουν την μπάντα απο QOTSA σε QOTSI, ως φόρο τιμής στον Έλληνα manager τους.

 

3

 

Η ιστορία όμως δεν έχει μόνο θετικό πρόσημο. Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την παραπάνω απόφαση του Κότση φάνηκαν οι prog-metalers Tool για τους δικούς τους λόγους που εξ αρχής έμοιαζαν άγνωστοι στο κοινό.

Ο Δικανικός κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον James Keenan Maynard και να ερευνήσει εις βάθος την δυσαρέσκεια του τελευταίου.
Όπως ο ίδιος δήλωσε: “Υπήρχε μία συμφωνία με τον Jim που λογικό είναι ο κόσμος να μη γνωρίζει. Πριν περίπου αρκετά χρόνια πλησιάσαμε τον Jim ζητώντας του να αναλάβει το managing department των Tool. Είδαμε κάτι σε αυτόν, κάτι που όπως σωστά προβλέψαμε ωρίμασε και πήρε την τελική μορφή που έχει σήμερα. Ο ίδιος μας είχε πει πως μόλις τελειώνε τις πανελλήνιες θα μετακόμιζε στο LA όπου και θα ξεκινούσαμε τον τρίτο δίσκο των Tool. Ο κόσμος νομίζει οτι εμείς φταίμε που καθυστερεί ο δίσκος. Τώρα όλοι ξέρουν όμως.¨

Ο Maynard δεν άργησε να μας αποκαλύψει οτι επικοινώνησε και με τον Κότση τις πρώτες πρωινές ώρες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, Skype:

“Ναι μιλήσαμε σήμερα το πρωί αλλά δεν κατάλαβα και πολλά να σου πω την αλήθεια. Δεν ήταν πολύ ομιλητικός Απαντούσε κάθε 2 λεπτά και το μόνο που άκουγα ενδιάμεσα ήταν ένα “Vrrr-kkk-kkk-kmmmm” και ήχους πληκτρολογίου….είμαστε όλοι απογοητευμένοι με τον Jim.”

 

2

 

O Έλληνας booker όμως δεν δείχνει να πτοείται. Βρίσκεται ήδη καθ οδόν για την Καλιφόρνια, όπου και θα συναντηθεί με τους Queens of the stone age. Μένει να μάθουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον του Δημήτρη Κότση. Ο Δικανικός του δίνει την ευχή του.

Φιλικά,
Ο Δικανικός 31.03.2015

2016-11-30T00:08:48+00:00 Δικανικός|

Leave A Comment

Do the math: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.