#4 Το μυστηριώδες τρίγωνο N.C.S. (NASA – CERN – SADHUS)

//#4 Το μυστηριώδες τρίγωνο N.C.S. (NASA – CERN – SADHUS)

#4 Το μυστηριώδες τρίγωνο N.C.S. (NASA – CERN – SADHUS)

     Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι και ο κοινός μουσικοβιοπαλαιστής να αποθαρρύνεται από το να κολυμπήσει σε νέα νερά, όμως ενα εγχώριο σχήμα, μας έκανε για άλλη μια φορά περήφανους. Ο λόγος για του Sadhus The Smoking Community.
Σύμφωνα με έρευνα της NASA (National Aeronautics and Space Administration) και της ερευνητικής ομάδας του CERN ( Conseil Européenne pour la Recherche Nucléaire) οι SADHUS, καταφέρανε για πρώτη φορά στα χρονικά, της σύγχρονης ακουστικής, να συνθέσουν κομμάτι σε αρνητικό αριθμό BPM. Για την ακρίβεια, το κομμάτι Burned by Hand μετρήθηκε στα -45 BPM κάτι που το κάνει το πιο αργό κομμάτι στην ιστορία.

123

 

789

Ο Δικανικός με το που πληροφορήθηκε τα παραπάνω δεν έχασε ούτε λεπτό. Επικοινώνησε με το General του CERN, Rolf Heuer και ο ίδιος μας αποκάλυψε: “Απο τότε που έγινε η παύση εργασιών στους επιταχυντές μας, αρχίσαμε να ψάχνουμε εναλλακτικές μεθόδους για να προσεγγίσουμε την θεωρία της δημιουργίας. Το Big Bang. Όλο το directing board καθως και τα technology departments πιστεύουν πολύ στους νεαρούς Έλληνες ντουμάδες”.

321
Ο κύριος Heuer δεν δίστασε να μας πληροφορήσει πως το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής θέλει να κλείσει ένα live στους Sadhus, εντός των εγκαταστάσεων τους με σκοπό να παρατηρήσουν τη συμπεριφορά των σωματιδίων στα αρνητικά BPM. Παράλληλα τους πρότεινε να γράψουν το νέο τους δίσκο, διάρκειας 36 ημερών, στον προθάλαμο του κυκλικού αντιδραστήρα μποζονίων. Στέλνωντας το ηχητικό σήμα της ηχογράφησης, οι επιστήμονες ίσως καταφέρουν να εξομοιώσουν το Big Bang, σε μία μικρή και ασφαλή κλίμακα.

456
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η πρόσκληση του Morgan Freeman και της εκπομπής του Through The Wormhole για τους Sadhus The Smoking Community. Θα την αποδεχτούν?

18924-through-the-wormhole-through-the-wormhole
Όπως όλα δείχνουν, οι Sadhus μπορεί να βαδίζουν στο δρόμο προς ένα Nobel φυσικής, κι όλα αυτά την ώρα που η κρίση παραμένει το μέλημα του νεοέλληνα. Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε το αρνητικό και το θετικό πρόσημο της κρίσης; Oι Sadhus The Smoking Community μας δείχνουν το δρόμο.

Φιλικά,
Ο Δικανικός 06.05.2015

2016-11-30T00:08:47+00:00 Δικανικός|

Leave A Comment

Do the math: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.